Parabelproject

Boek ‘Parabels. Onderricht van Jezus en de rabbijnen’ nu te koop

De afgelopen maanden is er door Eric Ottenheijm en Martijn Stoutjesdijk heel hard gewerkt aan een Nederlandstalig boek over parabels, een populair-wetenschappelijk boek dat de inzichten van het Parabelproject onder de aandacht van het grote publiek wil brengen. De feestelijke presentatie van het boek op donderdag 19 maart kon helaas niet doorgaan vanwege het corona-virus, maar het boek sinds vandaag  wel te koop. Bijvoorbeeld op Bol.com of op de website van de uitgever.

Foto Martin Waalboer/ND

Ook was er de afgelopen dagen al behoorlijk wat aandacht voor onze publicatie. Zo mocht Martijn Stoutjesdijk aanschuiven bij het radioprogramma ‘Zin in Weekend!’ om over het boek te vertellen (luister hier terug, vanaf minuut 32), en stond er een groot dubbelinterview met Eric Ottenheijm en Martijn Stoutjesdijk in het Nederlands Dagblad. UPDATE: Inmiddels heeft Trouw het boek gerecenseerd en met vier sterren bekroond!

Het is de bedoeling de boekpresentatie op een later moment plaats in te halen. We houden u over deze plannen op de hoogte via deze website, onze Facebookpagina en onze nieuwsbrief (aanmelden kan in de rechterkolom naast deze tekst).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.